Floriade Werkt! Challenge van start

Startschot Challenge

Op 26 januari klonk het startschot voor de Floriade Werkt! Challenge: ‘Help mee met de toekomst van onze voeding’. Vanaf de 28ste verdieping van het WTC Almere hadden de deelnemers een fantastisch uitzicht over Almere, het toekomstig Floriade terrein en de regio.

Genietend van het uitzicht liet een grote groep belangstellenden zich in het WTC Expo alvast inspireren. Ze luisteren naar de sprekers Talitha Muusse, Cor Verbruggen (Eijkelkamp Soil & Water), Lisette Kreischer (The Dutch Weed Burger) en Chantal Engelen (Kromkommer) en namen daarnaast alle gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. De oproep aan de aanwezigen om hun ideeën op een bierviltje te schrijven leverde een mooie oogst op.

Wie mee wil doen aan de Floriade Werkt! Challenge kan tot 10 maart een concept indienen.

Kijk hier de video van de startbijeenkomst.