Horti Venture Challenge

Grote uitdagingen vragen om gewaagde oplossingen!

Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen organiseert de Hort Venture Challenge, een programma ontwikkeld door StartLife, voor innovatieve ondernemers en start-ups die actief zijn in of voor het hele tuinbouwcluster.

Ben jij, of ken jij een ondernemer die een nieuw businessconcept of technologische innovatie wil ontwikkelen? Doe dan mee. Via deze challenge krijgen (startende) ondernemers 12 weken intensieve ondersteuning van twee vaste coaches en experts uit de sector om hun idee/innovatie en businessmodel verder uit te werken.

De Horti Venture Challenge wordt afgesloten met de finale op 15 mei 2017 met presentaties van de business ideeën voor een vakjury. Het winnende team ontvangt een prijs van 10.000 euro.

Iedere innovatieve ondernemer in de tuinbouw kan zich tot 6 maart 2017 aanmelden. Kijk voor aanmelden en meer informatie op www.TopsectorTu.nl

Logo Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen