Laden Evenementen

Symposium Food for Future

22-23jun
08.00 - 17.00
Man in supermarkt voor groentenschap

Trends en innovaties in de hele voedselketen

Dit symposium vindt plaats op 2 aaneengesloten dagen. Op 22 juni krijgen bezoekers aan de hand van lezingen een preview van lopend onderzoek over de productieketen van ons voedsel. De dag bouwt op van innovaties in veredeling, teelt, veehouderijen, stadslandbouw en visserijen, transities in productieketens en precisielandbouw naar een essentiële vraag: wat dragen die concrete innovaties bij aan wereldwijde voedselzekerheid?

De tweede dag staat in het teken van consumenten als belangrijke speler in de productie- en consumptieketen. Voorkeuren, voedingswaarde, diëten, acceptatie van innovaties en gezondheid komen aan bod. Ook deze dag staat in het teken van de toekomst. Eten we straks enkel nog 3D geprint voedsel en heeft iedereen persoonsgebonden dieet?

Meer informatie en aanmelden via de website van Wageningen University & Research.